:: Misel Gvozdenovic official site ::
Dobrodosli na prvi,jedini,najbolji official fan site mladog pevaca Misela Gvozdenovica.

REGISTRUJTE SE kako biste mogli pristupiti kompletnom sadrzaju foruma!(videti slike,snimke,download.itd)

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Vikend Vizija (Nedeljno popodne kod Lee Kiš) taj Čet Jul 15, 2010 1:47 am

Kexy001[ami]

Administator
Administator
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />

Jedna od najgledanijih emisija kod nas, Vikend vizija iliti Nedeljno popodne! Da li volite da gledate, da li često pratite, ko su gosti i ostalo?!

Pogledaj profil korisnika

Veronica Sawyer

Prvi koraci
Prvi koraci
Lea Kis moj idol
al' zamalo

Pogledaj profil korisnika http://poet-world.darkbb.com

AjrinLuV

Novajlija
Novajlija
Muka i beda

Pogledaj profil korisnika http://www.gossipforum.org

TheCyrusOne

Prvi koraci
Prvi koraci
Omg, kada vidim tu emisiju povraca mi se, zena drzi emisiju 3 sata, ali od toga nista pametno ne zna da kaze, niti sazna nesto o gostima, dovede 50 nekih `zvezdica` i tu kuvaju ovo ono ne znam ni sta rade, ako je ova najgledanija emisija, jadni mi kao drzava, definitivno smo otisli u opsajd.

Suzy

Novajlija
Novajlija
Kuku našem narodu kad 3 ssata sedi ispred "malih ekrana" (LCD TV'a xD) i gleda ovo......ovo.....biće kako se krevelji.....Zaista tužno.....

MISA

MG mini fan
MG mini fan
Glupost..

Minica

Novajlija
Novajlija
Ovo gledam samo kad se bas, bas smorim -.-

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Copyright © MiselGvozdenovicOfficial4um | Design by: *KeKaKeXy*[sahd] | Hosted by: Forumotion

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napraviti svoj blog